Søg støtte til Spil Dansk arrangementer

Har du en god idé til et Spil Dansk arrangement og behov for en økonomisk håndsrækning til at realisere det? Så søg op til 50.000 kr. i tilskud fra Spil Dansk Puljen 2022.

Vil du være med til at hylde diversiteten og mangfoldigheden i musikken i Spil Dansk ugen i Roskilde Kommune?

Musikbyen Roskilde summer af liv i Spil Dansk ugen og vi inviterer dig derfor med til at gøre Spil Dansk ugen til en musikalsk festuge med fokus på samvær og fælles musikalske oplevelser. Sæt allerede nu kryds i kalenderen i uge 44 når vi endnu engang hylder, fornyer og viderebringer den danske musik med over 1000 musikarrangementer.

Det eneste krav for at være med er, at musikken skal være skabt og produceret af danske komponister, musikere og sangskrivere.

Hvad er Spil Dansk ugen?

Hvert år i uge 44 er der Spil Dansk uge i næsten alle kommuner i Danmark og Roskilde er ingen undtagelse. Faktisk har Roskilde vundet prisen som årets Spil Dansk kommune og hvert år er der er flere koncerter og events for både store og små i løbet af ugen. I år har vi fokus på diversiteten og mangfoldigheden i musikken.

Hvem kan være med?

Alle kan være med. Du er måske fra en forening, en skole, et kor, et spillested, en institution, en virksomhed eller bare dig selv og interesseret i at skabe indholdet til årets Spil Dansk. Du kan læse om Spil Dansk her: Spil Dansk Ugen 2022 - Spil Dansk

Spil Dansk Puljen

Vil du være med til at hylde den danske musik med et arrangement under Spil Dansk og nyde glæde af, at blive promoveret på både den nationale Spil Dansk hjemmeside, Roskilde Kommunes Spil Dansk side og Roskilde Live Så kontakt gerne Kulturogidraet@roskilde.dk for at høre nærmere.

Søger du et tilskud mindre end 5.000 kr. kan du forvente svar inden en uge. Søger du mere end 5.000 kr. skal tilskuddet bevilges af styregruppen, som holder møde efter behov. 

Du kan printe eller gemme ansøgningen som pdf på din computer, inden du lukker systemet ned. Der kommer ikke en kvitteringsmail med info om ansøgningens indhold. 

Personoplysninger

Vi beder om dine oplysninger, for at kunne behandle og vurdere om I skal modtage tilskud. Når du udfylder og sender denne formular til os, bekræfter du samtidig, at vi gerne må registrere de oplysninger, du selv har tastet ind. Vi opbevarer dine oplysninger i vores IT-system, så længe de er relevante for behandlingen af din sag og de efter lovgivningen skal opbevares i kommunen. Læs hele oplysningspligten her.